Mijn walzkidzz


Paswoord vergeten?
Meld u hier aan! Maak gebruik van de voordelen van deze exclusive service.

walzkidzz presenteert

Sorteren naar Prijzen
         

Gezelschapsspellen


Kinderen beleven uren plezier met gezelschapsspellen. walzkidzz heeft daarom een enorm aanbod leuke gezelschapsspellen voor je geselecteerd. Van de nieuwste bordspellen tot klassieke Oud Hollandse Spelletjes. Alle geschikt voor kinderen. Alleen het kiezen van het product is al een spel op zich. Zo veel keus, kijk zelf maar eens!


         

Gezelschapsspellen voor kinderen

Gezelschapsspellen zijn populair onder jong en oud. Bij walzkidzz zijn we gespecialiseerd in speelgoed voor kinderen. We bieden dan ook de leukste spelletjes voor kinderen. Spelletjes die kinderen samen met vriendjes kunnen spelen, of waarmee ze de ouders uit kunnen dagen. Zeer veel keus, we geven een aantal voorbeelden. Het uitdagende stoelen stapelen, de zenuwslopende Midado-toren of het breinbrekende Rollit spel. Verder voor jongens natuurlijk een voetbalspel en voor meisjes een speciale geheugentraining. Voor ieder wat wils! walzkidzz…spelend de wereld ontdekken.

Oud Hollandse spelletjes

Naast de nieuwste en modernste gezelschapsspellen vind je bij Walzkidzz ook klassieke Oud Hollandse Spelletjes. Die blijven altijd leuk! Net zoals kinderen van nu ook nog steeds dol zijn op houten speelgoed, zijn ze ook dol op Oud Hollandse Spelletjes. Wat dacht je van het klassieke Mens-erger-je-niet? Nog altijd hetzelfde spel als twintig jaar geleden, en ook nog net zo leuk als toen. Een ander tijdloos spelletje is het krokodillenspel. Durf jij de tanden te trekken uit de mond van de krokodil? Of wat dacht je van een echte sjoelbak. Bij de gezelschapsspellen van walzkidzz vind je verschillende Oud Hollandse Spelletjes, de klassiekers!